Termeni și Condiții

Actualizat la 27-02-2023

Little Hanoi („noi”, „nostru” sau „noi”) se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Această politică de confidențialitate explică modul în care informațiile dumneavoastră personale sunt colectate, utilizate și dezvăluite de către Little Hanoi.

Această politică de confidențialitate se aplică site-ului nostru web și subdomeniilor asociate acestuia (colectiv, „Serviciul nostru”) alături de aplicația noastră, Little Hanoi. Prin accesarea sau utilizarea Serviciului nostru, semnificați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea și dezvăluirea noastră a informațiilor dumneavoastră personale, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate și în Termenii și condițiile noastre.

Definiții și termeni cheie

Pentru a explica lucrurile cât mai clar posibil în această Politică de confidențialitate, de fiecare dată când se face referire la oricare dintre acești termeni, sunt definiți strict astfel:

 • Cookie: cantitate mică de date generată de un site web și salvată de browserul dumneavoastră web. Este folosit pentru a vă identifica browserul, pentru a furniza analize, pentru a reține informații despre dvs., cum ar fi preferința de limbă sau informațiile de conectare.
 • Companie: când această politică menționează „Companie”, „noi”, „noi” sau „nostru”, se referă la sc Little Hanoi srl, (Str. Dej, Nr. 11, Camera 3, Bloc 90, Sc. A. Et. 2, Ap. 5, Timișoara 300637, Timiș, România), care este responsabil pentru informațiile dumneavoastră conform acestei Politici de confidențialitate.
 • Țara: unde își au sediul Little Hanoi sau proprietarii/fondatorii Little Hanoi, în acest caz este România
 • Client: se referă la compania, organizația sau persoana care se înscrie pentru a utiliza Serviciul Little Hanoi pentru a gestiona relațiile cu consumatorii sau utilizatorii serviciilor.
 • Dispozitiv: orice dispozitiv conectat la internet, cum ar fi un telefon, o tabletă, un computer sau orice alt dispozitiv care poate fi folosit pentru a vizita Little Hanoi și a utiliza serviciile.
 • Adresă IP: Fiecărui dispozitiv conectat la Internet i se atribuie un număr cunoscut sub numele de adresă de protocol Internet (IP). Aceste numere sunt de obicei atribuite în blocuri geografice. O adresă IP poate fi adesea folosită pentru a identifica locația din care un dispozitiv se conectează la Internet.
 • Personal: se referă la acele persoane care sunt angajate de Little Hanoi sau sunt sub contract pentru a presta un serviciu în numele uneia dintre părți.
 • Date personale: orice informație care în mod direct, indirect sau în legătură cu alte informații – inclusiv un număr de identificare personală – permite identificarea sau identificarea unei persoane fizice.
 • Serviciu: se referă la serviciul furnizat de Little Hanoi așa cum este descris în termenii relativi (dacă este disponibil) și pe această platformă.
 • Serviciu terță parte: se referă la agenții de publicitate, sponsorii de concurs, partenerii promoționali și de marketing și alții care furnizează conținutul nostru sau ale căror produse sau servicii credem că vă pot interesa.
 • Site: site-ul lui Little Hanoi, care poate fi accesat prin această adresă URL: https://littlehanoi.ro/
 • Dvs.: o persoană sau entitate care este înregistrată la Little Hanoi pentru a utiliza Serviciile.

Ce informații colectăm?

Colectăm informații de la dvs. atunci când vizitați site-ul nostru, vă înregistrați pe site-ul nostru, plasați o comandă, vă abonați la newsletter-ul nostru, răspundeți la un sondaj sau completați un formular.

 • Nume / Nume de utilizator
 • Numere de telefon
 • Adrese de email
 • Adrese poștale
 • Titluri de post
 • Adrese de facturare
 • Numerele cardurilor de debit/credit
 • Vârstă
 • Parola

De asemenea, colectăm informații de pe dispozitivele mobile pentru o experiență mai bună a utilizatorului, deși aceste funcții sunt complet opționale:

 • Locație (GPS): datele despre locație ajută la crearea unei reprezentări exacte a intereselor dvs., iar aceasta poate fi folosită pentru a aduce reclame mai direcționate și mai relevante clienților potențiali.
 • Agenda telefonică (Lista de contacte): Lista dvs. de contacte permite să fie mult mai ușor de utilizat de către utilizator, deoarece accesarea persoanelor de contact din aplicație vă face să economisiți o mulțime de timp.
 • Cameră (imagini): acordarea permisiunii camerei permite utilizatorului să încarce orice fotografie direct din . Puteți refuza în siguranță permisiunile camerei pentru aceasta .
 • Galerie foto (Imagini): Acordarea accesului la galeria foto permite utilizatorului să încarce orice imagine din galeria foto, puteți refuza în siguranță accesul la galeria foto pentru aceasta .

Când Little Hanoi folosește informațiile utilizatorului final de la terți?

Little Hanoi va colecta Datele utilizatorului final necesare pentru a furniza serviciile Little Hanoi clienților noștri. Utilizatorii finali ne pot furniza în mod voluntar informațiile pe care le-au pus la dispoziție pe site-urile de social media. Dacă ne furnizați orice astfel de informații, este posibil să colectăm informații disponibile public de pe site-urile de socializare pe care le-ați indicat. Puteți controla cât de multe dintre informațiile dvs. fac publice site-urile de rețele sociale, vizitând aceste site-uri web și modificându-vă setările de confidențialitate.

Când Little Hanoi utilizează informații despre clienți de la terți?

Primim unele informații de la terți atunci când ne contactați. De exemplu, atunci când ne trimiteți adresa de e-mail pentru a manifesta interesul de a deveni client Little Hanoi, primim informații de la o terță parte care furnizează servicii automate de detectare a fraudelor către Little Hanoi. De asemenea, colectăm ocazional informații care sunt puse la dispoziția publicului pe site-urile de social media. Puteți controla cât de multe dintre informațiile dvs. fac publice site-urile de rețele sociale, vizitând aceste site-uri web și modificându-vă setările de confidențialitate.

Împărtășim informațiile pe care le colectăm cu terți?

Putem împărtăși informațiile pe care le colectăm, atât personale, cât și non-personale, cu terțe părți, cum ar fi agenții de publicitate, sponsorii de concurs, partenerii promoționali și de marketing și alte persoane care furnizează conținutul nostru sau ale căror produse sau servicii credem că vă pot interesa. De asemenea, îl putem împărtăși cu companiile noastre afiliate actuale și viitoare și cu partenerii de afaceri și, dacă suntem implicați într-o fuziune, vânzare de active sau altă reorganizare a afacerii, putem, de asemenea, să împărtășim sau să transferăm informațiile dvs. personale și non-personale succesorilor noștri. -interes.

Putem angaja furnizori de servicii terți de încredere pentru a îndeplini funcții și a ne furniza servicii, cum ar fi găzduirea și întreținerea serverelor noastre și a site-ului web, stocarea și gestionarea bazei de date, gestionarea e-mailului, marketingul stocării, procesarea cărților de credit, serviciul pentru clienți și onorarea comenzilor. pentru produsele și serviciile pe care le puteți achiziționa prin intermediul site-ului web. Probabil că vom partaja informațiile dvs. personale și, eventual, unele informații non-personale, acestor terți, pentru a le permite să presteze aceste servicii pentru noi și pentru dvs.

Este posibil să partajăm părți din datele fișierului nostru jurnal, inclusiv adrese IP, în scopuri de analiză, cu terțe părți, cum ar fi parteneri de analiză web, dezvoltatori de aplicații și rețele publicitare. Dacă adresa dvs. IP este partajată, aceasta poate fi utilizată pentru a estima locația generală și alte elemente tehnologice, cum ar fi viteza conexiunii, dacă ați vizitat site-ul într-o locație partajată și tipul de dispozitiv utilizat pentru a vizita site-ul. Aceștia pot agrega informații despre publicitatea noastră și despre ceea ce vedeți pe site și apoi să ofere auditare, cercetare și raportare pentru noi și agenții noștri de publicitate.

De asemenea, putem dezvălui informații personale și non-personale despre dvs. autorităților guvernamentale sau de aplicare a legii sau părților private, așa cum, la discreția noastră, considerăm că este necesar sau adecvat pentru a răspunde la reclamații, la procesele legale (inclusiv la citații), pentru a ne proteja. drepturile și interesele sau cele ale unei terțe părți, siguranța publicului sau a oricărei persoane, pentru a preveni sau a opri orice activitate ilegală, lipsită de etică sau care poate fi acționată din punct de vedere legal sau pentru a respecta în alt mod ordinele judecătorești, legile, regulile și reglementările aplicabile.

Unde și când sunt colectate informațiile de la clienți și utilizatori finali?

Little Hanoi va colecta informații personale pe care ni le trimiteți. De asemenea, este posibil să primim informații personale despre dvs. de la terți, așa cum este descris mai sus.

Cum folosim informațiile pe care le colectăm?

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. poate fi utilizată în unul dintre următoarele moduri:

 • Pentru a vă personaliza experiența (informațiile dumneavoastră ne ajută să răspundem mai bine nevoilor dumneavoastră individuale)
 • Pentru a ne îmbunătăți site-ul web (ne străduim continuu să îmbunătățim ofertele site-ului nostru pe baza informațiilor și feedback-ului pe care le primim de la dvs.)
 • Pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți (informațiile dvs. ne ajută să răspundem mai eficient solicitărilor dvs. de servicii pentru clienți și nevoilor de asistență)
 • Pentru procesarea tranzacțiilor
 • Pentru a administra un concurs, o promovare, un sondaj sau o altă funcție a site-ului
 • Pentru a trimite e-mailuri periodice

Cum folosim adresa ta de e-mail?

Prin trimiterea adresei dumneavoastră de e-mail pe acest site, sunteți de acord să primiți e-mailuri de la noi. Vă puteți anula oricând participarea la oricare dintre aceste liste de e-mail făcând clic pe link-ul de renunțare sau pe altă opțiune de dezabonare care este inclusă în e-mailul respectiv. Trimitem e-mailuri doar persoanelor care ne-au autorizat să le contactăm, fie direct, fie printr-o terță parte. Nu trimitem e-mailuri comerciale nesolicitate, deoarece urâm spam-ul la fel de mult ca tine. Prin trimiterea adresei dvs. de e-mail, sunteți de asemenea de acord să ne permiteți să folosim adresa dvs. de e-mail pentru direcționarea către publicul clienților pe site-uri precum Facebook, unde afișăm publicitate personalizată anumitor persoane care au optat pentru a primi comunicări de la noi. Adresele de e-mail trimise numai prin intermediul paginii de procesare a comenzii vor fi utilizate cu scopul exclusiv de a vă trimite informații și actualizări referitoare la comanda dumneavoastră. Dacă, totuși, ne-ați furnizat același e-mail printr-o altă metodă, îl putem folosi în oricare dintre scopurile menționate în această Politică. Notă: Dacă în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea de e-mailuri viitoare, includem instrucțiuni detaliate de dezabonare în partea de jos a fiecărui e-mail.

Cât timp păstrăm informațiile dvs.?

Păstrăm informațiile dumneavoastră doar atâta timp cât avem nevoie de ele pentru a vă oferi Little Hanoi și pentru a îndeplini scopurile descrise în această politică. Acesta este și cazul oricărei persoane cărora le împărtășim informațiile și care prestează servicii în numele nostru. Când nu mai trebuie să folosim informațiile dvs. și nu este nevoie să le păstrăm pentru a ne conforma obligațiilor legale sau de reglementare, fie le vom elimina din sistemele noastre, fie le vom depersonaliza, astfel încât să nu vă putem identifica.

Cum vă protejăm informațiile?

Implementăm o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dumneavoastră personale atunci când plasați o comandă sau introduceți, trimiteți sau accesați informațiile dumneavoastră personale. Oferim utilizarea unui server securizat. Toate informațiile sensibile/de credit furnizate sunt transmise prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL) și apoi criptate în baza noastră de date a furnizorilor de gateway de plată numai pentru a fi accesibile de către cei autorizați cu drepturi speciale de acces la astfel de sisteme și li se cere să păstreze confidențialitatea informațiilor. După o tranzacție, informațiile dumneavoastră private (cărți de credit, numere de asigurări sociale, informații financiare etc.) nu sunt niciodată păstrate în dosar. Cu toate acestea, nu putem asigura sau garanta securitatea absolută a oricăror informații pe care le transmiteți către Little Hanoi sau să garantăm că informațiile dvs. din Serviciu nu pot fi accesate, dezvăluite, modificate,

Informațiile mele ar putea fi transferate în alte țări?

Little Hanoi este înființată în România. Informațiile colectate prin intermediul site-ului nostru web, prin interacțiuni directe cu dvs. sau din utilizarea serviciilor noastre de ajutor pot fi transferate din când în când către birourile sau personalul nostru sau către terțe părți, situate în întreaga lume și pot fi vizualizate și găzduite oriunde în lumea, inclusiv țările care nu au legi de aplicabilitate generală care reglementează utilizarea și transferul acestor date. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, prin utilizarea oricăreia dintre cele de mai sus, sunteți voluntar de acord cu transferul transfrontalier și găzduirea acestor informații.

Informațiile colectate prin Serviciul Little Hanoi sunt sigure?

Luăm măsuri de precauție pentru a proteja securitatea informațiilor dvs. Avem proceduri fizice, electronice și manageriale pentru a ajuta la protejarea, prevenirea accesului neautorizat, menținerea securității datelor și utilizarea corectă a informațiilor dumneavoastră. Cu toate acestea, nici oamenii, nici sistemele de securitate nu sunt sigure, inclusiv sistemele de criptare. În plus, oamenii pot comite infracțiuni intenționate, pot greși sau nu respectă politicile. Prin urmare, deși depunem eforturi rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale, nu putem garanta securitatea lor absolută. Dacă legea aplicabilă impune vreo obligație care nu poate fi respinsă de a vă proteja informațiile personale, sunteți de acord că standardele utilizate pentru a măsura respectarea acestei obligații vor fi comportamente greșite intenționate.

Îmi pot actualiza sau corecta informațiile?

Drepturile pe care le aveți de a solicita actualizări sau corecții ale informațiilor pe care le colectează Little Hanoi depind de relația dumneavoastră cu Little Hanoi. Personalul își poate actualiza sau corecta informațiile, așa cum este detaliat în politicile noastre interne de angajare ale companiei.

Clienții au dreptul de a solicita restricția anumitor utilizări și dezvăluiri de informații de identificare personală, după cum urmează. Ne puteți contacta pentru a (1) actualiza sau corecta informațiile dvs. de identificare personală, (2) pentru a vă schimba preferințele cu privire la comunicările și alte informații pe care le primiți de la noi sau (3) pentru a șterge informațiile de identificare personală păstrate despre dvs. sisteme (sub rezerva următorului paragraf), prin anularea contului dvs. Astfel de actualizări, corecții, modificări și ștergeri nu vor avea niciun efect asupra altor informații pe care le menținem sau asupra informațiilor pe care le-am furnizat terților în conformitate cu această Politică de confidențialitate înainte de o astfel de actualizare, corectare, modificare sau ștergere. Pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea, este posibil să luăm măsuri rezonabile (cum ar fi solicitarea unei parole unice) pentru a vă verifica identitatea înainte de a vă acorda acces la profil sau de a face corecții. Sunteți responsabil pentru păstrarea în permanență a secretului parolei dvs. unice și a informațiilor despre cont.

Trebuie să știți că nu este posibil din punct de vedere tehnologic să eliminați fiecare înregistrare a informațiilor pe care ni le-ați furnizat din sistemul nostru. Necesitatea de a face copii de siguranță ale sistemelor noastre pentru a proteja informațiile împotriva pierderii accidentale înseamnă că o copie a informațiilor dvs. poate exista într-o formă care nu poate fi ștearsă, care va fi dificil sau imposibil de găsit pentru noi. Imediat după primirea solicitării dumneavoastră, toate informațiile personale stocate în bazele de date pe care le folosim în mod activ și alte medii ușor de căutat vor fi actualizate, corectate, modificate sau șterse, după caz, de îndată ce și în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnic și rezonabil.

Dacă sunteți utilizator final și doriți să actualizați, să ștergeți sau să primiți orice informație pe care o avem despre dvs., puteți face acest lucru contactând organizația al cărei client sunteți.

Personal

Dacă sunteți un lucrător sau un solicitant Little Hanoi, colectăm informațiile pe care ni le furnizați în mod voluntar. Folosim informațiile colectate în scopuri de resurse umane pentru a administra beneficii lucrătorilor și pentru a selecta solicitanții.

Ne puteți contacta pentru a (1) actualiza sau corecta informațiile dvs., (2) schimba preferințele dumneavoastră cu privire la comunicările și alte informații pe care le primiți de la noi sau (3) primiți o înregistrare a informațiilor pe care le avem referitoare la dumneavoastră. Astfel de actualizări, corecții, modificări și ștergeri nu vor avea niciun efect asupra altor informații pe care le menținem sau asupra informațiilor pe care le-am furnizat terților în conformitate cu această Politică de confidențialitate înainte de o astfel de actualizare, corectare, modificare sau ștergere.

Vânzarea de afaceri

Ne rezervăm dreptul de a transfera informații unei terțe părți în cazul unei vânzări, fuziuni sau alt transfer al tuturor sau în mod substanțial al tuturor activelor Little Hanoi sau ale oricăruia dintre filialele sale corporative (așa cum sunt definite aici) sau acelei părți din Little. Hanoi sau oricare dintre afiliații săi corporativi la care se referă Serviciul sau în cazul în care ne întrerupem activitatea sau depunem o petiție sau am depus împotriva noastră o petiție în faliment, reorganizare sau procedură similară, cu condiția ca terțul să fie de acord să adere la termenii acestei Politici de confidențialitate.

Afiliați

Putem dezvălui informații (inclusiv informații personale) despre dvs. către afiliații noștri corporativi. În sensul acestei Politici de confidențialitate, „Afiliat corporativ” înseamnă orice persoană sau entitate care controlează, direct sau indirect, este controlată de sau se află sub control comun cu Little Hanoi, fie prin proprietate sau altfel. Orice informații referitoare la dumneavoastră pe care le furnizăm afiliaților noștri corporativi vor fi tratate de acești afiliați corporativi în conformitate cu termenii acestei Politici de confidențialitate.

Legea aplicabilă

Această Politică de confidențialitate este guvernată de legile României, fără a ține cont de prevederile privind conflictul de legi. Sunteți de acord cu jurisdicția exclusivă a instanțelor în legătură cu orice acțiune sau dispută apărută între părți în cadrul sau în legătură cu această Politică de confidențialitate, cu excepția acelor persoane care ar putea avea drepturi de a depune pretenții conform Privacy Shield sau cadrul Elveția-SUA.

Legile României, excluzând regulile privind conflictele de legi, vor guverna acest Acord și utilizarea site-ului de către dumneavoastră. Utilizarea de către dvs. a site-ului web poate fi, de asemenea, supusă altor legi locale, statale, naționale sau internaționale.

Folosind Little Hanoi sau contactându-ne direct, înseamnă că acceptați această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, nu trebuie să vă implicați cu site-ul nostru web sau să utilizați serviciile noastre. Utilizarea în continuare a site-ului web, implicarea directă cu noi sau în urma postării unor modificări la această Politică de confidențialitate care nu afectează în mod semnificativ utilizarea sau dezvăluirea informațiilor dumneavoastră personale va însemna că acceptați aceste modificări.

Consimțământul dvs

Am actualizat Politica noastră de confidențialitate pentru a vă oferi o transparență completă cu privire la ceea ce este setat atunci când vizitați site-ul nostru și modul în care este utilizat. Folosind Little Hanoi, înregistrând un cont sau efectuând o achiziție, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Link-uri către alte site-uri web

Această Politică de confidențialitate se aplică numai Serviciilor. Serviciile pot conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt operate sau controlate de Little Hanoi. Nu suntem responsabili pentru conținutul, acuratețea sau opiniile exprimate în astfel de site-uri web și astfel de site-uri web nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi pentru acuratețea sau completitudinea. Vă rugăm să rețineți că atunci când utilizați un link pentru a merge de la Servicii la un alt site web, Politica noastră de confidențialitate nu mai este în vigoare. Navigarea și interacțiunea dvs. pe orice alt site web, inclusiv pe cele care au un link pe platforma noastră, sunt supuse regulilor și politicilor site-ului respectiv. Aceste terțe părți pot folosi propriile cookie-uri sau alte metode pentru a colecta informații despre dvs.

Publicitate

Acest site web poate conține reclame ale terților și link-uri către site-uri terțe. Little Hanoi nu face nicio declarație cu privire la acuratețea sau adecvarea oricăreia dintre informațiile conținute în acele reclame sau site-uri și nu acceptă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conduita sau conținutul acelor reclame și site-uri și ofertele făcute de terți. .

Publicitatea păstrează Little Hanoi și multe dintre site-urile și serviciile pe care le utilizați gratuit. Ne străduim să ne asigurăm că anunțurile sunt sigure, discrete și cât mai relevante posibil.

Reclamele terților și link-urile către alte site-uri unde sunt promovate bunuri sau servicii nu sunt aprobări sau recomandări din partea Little Hanoi cu privire la site-urile, bunurile sau serviciile terților. Little Hanoi nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul oricăreia dintre reclamele, promisiunile făcute sau calitatea/fiabilitatea produselor sau serviciilor oferite în toate reclamele.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri colectează informații de-a lungul timpului despre activitatea dvs. online pe site și alte servicii online pentru a face reclamele online mai relevante și mai eficiente pentru dvs. Aceasta este cunoscută sub numele de publicitate bazată pe interese. Ele îndeplinesc, de asemenea, funcții cum ar fi prevenirea reapariției continue a aceluiași anunț și asigurarea faptului că anunțurile sunt afișate corect pentru agenții de publicitate. Fără module cookie, este foarte greu pentru un agent de publicitate să ajungă la publicul său sau să știe câte anunțuri au fost afișate și câte clicuri a primit.

Cookie-uri

Little Hanoi folosește „Cookie-uri” pentru a identifica zonele site-ului nostru pe care le-ați vizitat. Un cookie este o mică bucată de date stocată pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil de către browserul dvs. web. Folosim module cookie pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea site-ului nostru web, dar nu sunt esențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități, cum ar fi videoclipurile, pot deveni indisponibile sau vi se va cere să introduceți detaliile de conectare de fiecare dată când vizitați site-ul web, deoarece nu ne-am putea aminti că v-ați autentificat anterior. Majoritatea browserelor web pot fi setate să dezactiveze utilizarea cookie-urilor. Cu toate acestea, dacă dezactivați modulele cookie, este posibil să nu puteți accesa corect sau deloc funcționalitățile de pe site-ul nostru web. Nu plasăm niciodată informații de identificare personală în module cookie.

Blocarea și dezactivarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare

Oriunde v-ați afla, puteți, de asemenea, să setați browserul să blocheze cookie-urile și tehnologii similare, dar această acțiune poate bloca cookie-urile noastre esențiale și poate împiedica funcționarea corectă a site-ului nostru web și este posibil să nu puteți utiliza pe deplin toate caracteristicile și serviciile sale. De asemenea, ar trebui să știți că este posibil să pierdeți și unele informații salvate (de exemplu, detaliile de conectare salvate, preferințele site-ului) dacă blocați cookie-urile în browser. Diferitele browsere vă pun la dispoziție controale diferite. Dezactivarea unui cookie sau a unei categorii de cookie nu șterge cookie-ul din browser-ul dvs., va trebui să faceți acest lucru singur din browser-ul dvs., ar trebui să vizitați meniul de ajutor al browserului pentru mai multe informații.

Servicii de remarketing

Folosim servicii de remarketing. Ce este remarketingul? În marketingul digital, remarketingul (sau retargeting) este practica de a difuza reclame pe internet persoanelor care v-au vizitat deja site-ul web. Acesta permite companiei dvs. să pară că „urmărește” oamenii pe internet, difuzând reclame pe site-urile și platformele pe care le folosesc cel mai mult.

Detaliile platii

În ceea ce privește orice card de credit sau alte detalii de procesare a plăților pe care ni le-ați furnizat, ne angajăm ca aceste informații confidențiale să fie stocate în cel mai sigur mod posibil.

Confidențialitatea copiilor

Nu ne adresăm nimănui sub vârsta de 13 ani. Nu colectăm cu bună știință informații de identificare personală de la persoane sub vârsta de 13 ani. Dacă sunteți părinte sau tutore și știți că copilul dumneavoastră ne-a furnizat date personale, vă rugăm să contactați Ne. Dacă aflăm că am colectat date cu caracter personal de la oricine cu vârsta sub 13 ani fără verificarea consimțământului părinților, luăm măsuri pentru a elimina acele informații de pe serverele noastre.

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Este posibil să ne schimbăm serviciul și politicile și este posibil să fie nevoie să facem modificări acestei Politici de confidențialitate, astfel încât acestea să reflecte cu acuratețe Serviciul și politicile noastre. Cu excepția cazului în care legea prevede altfel, vă vom notifica (de exemplu, prin intermediul Serviciului nostru) înainte de a face modificări la această Politică de confidențialitate și vă vom oferi posibilitatea de a le revizui înainte ca acestea să intre în vigoare. Apoi, dacă continuați să utilizați Serviciul, veți fi obligat să respectați Politica de confidențialitate actualizată. Dacă nu doriți să fiți de acord cu aceasta sau cu orice Politică de confidențialitate actualizată, vă puteți șterge contul.

Servicii de la terți

Este posibil să afișăm, să includem sau să punem la dispoziție conținut terță parte (inclusiv date, informații, aplicații și alte servicii de produse) sau să furnizăm link-uri către site-uri web sau servicii terță parte („Servicii terță parte”).

Recunoașteți și sunteți de acord că Little Hanoi nu va fi responsabil pentru niciun serviciu terță parte, inclusiv pentru acuratețea, completitudinea, actualitatea, valabilitatea, conformitatea cu drepturile de autor, legalitatea, decența, calitatea sau orice alt aspect al acestora. Little Hanoi nu își asumă și nu va avea nicio răspundere sau responsabilitate față de dvs. sau de orice altă persoană sau entitate pentru orice Servicii ale terților.

Serviciile terțelor părți și linkurile către acestea sunt furnizate numai pentru a vă facilita, iar dvs. le accesați și le utilizați în întregime pe propriul risc și sub rezerva termenilor și condițiilor acestor terți.

Facebook Pixel

Pixelul Facebook este un instrument de analiză care vă permite să măsurați eficacitatea reclamei dvs. prin înțelegerea acțiunilor pe care le întreprind oamenii pe site-ul dvs. Puteți folosi pixelul pentru a: Asigurați-vă că anunțurile sunt afișate persoanelor potrivite. Pixelul Facebook poate colecta informații de pe dispozitivul dvs. atunci când utilizați serviciul. Pixelul Facebook colectează informații care sunt deținute în conformitate cu Politica sa de confidențialitate

Tehnologii de urmărire

 • API-ul Google Maps

  Google Maps API este un instrument robust care poate fi folosit pentru a crea o hartă personalizată, o hartă care poate fi căutată, funcții de check-in, afișarea datelor în direct sincronizate cu locația, planificarea rutelor sau crearea unui mashup doar pentru a numi câteva.
 • Google Maps API poate colecta informații de la Dvs. și de pe Dispozitivul Dvs. din motive de securitate.
 • Google Maps API colectează informații care sunt deținute în conformitate cu Politica de confidențialitate
 • Cookie-uri

  Folosim module cookie pentru a îmbunătăți performanța și funcționalitatea, dar nu sunt esențiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcționalități, cum ar fi videoclipurile, pot deveni indisponibile sau vi se va cere să introduceți detaliile de conectare de fiecare dată când vizitați, deoarece nu ne-am putea aminti că v-ați autentificat anterior.
 • Stocare locală

  Stocarea locală, uneori cunoscută sub numele de stocare DOM, oferă aplicațiilor web metode și protocoale pentru stocarea datelor la nivelul clientului. Stocarea web acceptă stocarea persistentă a datelor, similară cu cookie-urile, dar cu o capacitate mult îmbunătățită și fără informații stocate în antetul solicitării HTTP.
 • Sesiuni

  folosește „Sesiuni” pentru a identifica zonele site-ului nostru pe care le-ați vizitat. O sesiune este o mică bucată de date stocată pe computer sau pe dispozitivul dvs. mobil de către browserul dvs. web.

Informații despre Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR)

Este posibil să colectăm și să folosim informații de la dvs. dacă sunteți din Spațiul Economic European (SEE), iar în această secțiune a Politicii noastre de confidențialitate vom explica exact cum și de ce sunt colectate aceste date și cum păstrăm aceste date în conformitate cu protecție împotriva reproducerii sau a utilizării greșite.

Ce este GDPR?

GDPR este o lege la nivelul UE privind confidențialitatea și protecția datelor care reglementează modul în care datele rezidenților UE sunt protejate de companii și sporește controlul pe care rezidenții UE îl au asupra datelor lor personale.

GDPR este relevant pentru orice companie care operează la nivel global și nu doar pentru întreprinderile din UE și pentru rezidenții UE. Datele clienților noștri sunt importante, indiferent de locul în care se află, motiv pentru care am implementat controale GDPR ca standard de bază pentru toate operațiunile noastre din întreaga lume.

Ce sunt datele personale?

Orice date care se referă la o persoană identificabilă sau identificată. GDPR acoperă un spectru larg de informații care ar putea fi utilizate singure sau în combinație cu alte informații, pentru a identifica o persoană. Datele personale se extind dincolo de numele sau adresa de e-mail a unei persoane. Unele exemple includ informații financiare, opinii politice, date genetice, date biometrice, adrese IP, adresa fizică, orientarea sexuală și etnia.

Principiile de protecție a datelor includ cerințe precum:

 • Datele cu caracter personal colectate trebuie să fie procesate într-un mod corect, legal și transparent și ar trebui să fie utilizate numai într-un mod la care o persoană s-ar aștepta în mod rezonabil.
 • Datele cu caracter personal trebuie colectate numai pentru a îndeplini un anumit scop și ar trebui să fie utilizate numai în acest scop. Organizațiile trebuie să specifice de ce au nevoie de datele personale atunci când le colectează.
 • Datele cu caracter personal nu trebuie păstrate mai mult decât este necesar pentru a-și îndeplini scopul.
 • Persoanele acoperite de GDPR au dreptul de a accesa propriile date personale. De asemenea, pot solicita o copie a datelor lor și ca datele lor să fie actualizate, șterse, restricționate sau mutate într-o altă organizație.

De ce este important GDPR?

GDPR adaugă câteva cerințe noi cu privire la modul în care companiile ar trebui să protejeze datele personale ale persoanelor pe care le colectează și le procesează. De asemenea, crește miza conformității prin creșterea aplicării legii și prin impunerea de amenzi mai mari pentru încălcare. Dincolo de aceste fapte, este pur și simplu ceea ce trebuie făcut. La Little Hanoi credem cu tărie că confidențialitatea datelor dumneavoastră este foarte importantă și avem deja practici solide de securitate și confidențialitate care depășesc cerințele acestui nou regulament.

Drepturile individuale ale subiectului datelor - acces la date, portabilitate și ștergere

Ne angajăm să ajutăm clienții noștri să îndeplinească cerințele privind drepturile persoanelor vizate din GDPR. Little Hanoi prelucrează sau stochează toate datele personale în furnizori complet verificați, conformi DPA. Stocăm toate conversațiile și datele personale timp de până la 6 ani, cu excepția cazului în care contul dvs. este șters. În acest caz, vom elimina toate datele în conformitate cu Termenii și condițiile noastre și cu Politica de confidențialitate, dar nu le vom păstra mai mult de 60 de zile.

Suntem conștienți de faptul că, dacă lucrați cu clienți din UE, trebuie să le oferiți posibilitatea de a accesa, actualiza, prelua și elimina datele personale. Te-am prins! Am fost configurați ca autoservire încă de la început și ți-am oferit întotdeauna acces la datele tale și la datele clienților tăi. Echipa noastră de asistență pentru clienți este aici pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea despre lucrul cu API-ul.

Contactaţi-ne

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.

 • Prin e-mail: contact@littlehanoi.ro
 • Prin numărul de telefon: +40 799 525 299